Perola

Frisör 
Hårborttagning - Brasiliansk Vaxning

Pérola Negra Hair har sina rötter i Rio de Janeiro och grundades 2002.


Efter start i liten skala, fick företaget en rejäl tillväxt. Kundantalet ökade dramatiskt och kedjan expanderade med anställda samt antal salonger. Konceptet innefattade alla hårtyper och afro texturhår, samt en omfattande enfarenhet av hårförlängning och Brasiliansk vaxning.

Företaget fick även en kundkrets utanför Brasilien, däribland Sverige. Efter förfrågan om att etablera sig i Sverige, beslutade Sirlei Castro att starta upp verksamheten i Sverige. Även i Sverige var konceptet framgångsrikt, med följd av en snabb expansion.

Snabbt startades två salonger i Malmö och antalet nöjda kunder ökade. Någon extern marknadsföring behövdes inte då ryktet snabbt spred sig i Skåne och även runt om i Sverige.

Efter några års verksamhet stängdes salongerna ner i Sverige. Orsaken till detta var att jag behövde fokusera på annan verksamhet.

Dock har mitt intresse för hår och hårdesign lett till att jag under tiden fortsatt att jobba med hår i liten skala. Så kan det gå när man har väldigt nöjda kunder :)

Hej! 

Du som har inga tid att ta sig till frisör salong och önskar har privat frisör som kan hjälpa dig med hårbehandling eller vaxning nu finns möjlighet att beställa tid hos oss!    


Vi personal kommer hem till dig och hjälper dig  med önskemål skönhetsbehandling!


Behandling:

Klippning 

Keratin behandling ( Brasilien Blowout)

Hårförlängning

 

Manikyr/ pedikyr


Vaxning( Brasiliansk vaxning, Armhålor,  Halva benen, Hela benen, Vax bikinilinjen, Bröstkorg, Armarna, Ryggen,  )

 

Resor kostnad tillkommer vid besök.


Välkommen och kontakta oss!


Tack mina trogna kunder och naturligtvis nya kommande kunder.

Perola Brasil Hairstudio
Sirlei Castro